Om Exodus

Exodus er Bergens desisert største nattklubb med 18 års aldersgrense. Den er også Bergens eldste nattklubb og også en av landets eldste. 20 november 1985 åpnet dørene for første gang. Den gangen var det kombinert 5 stjerners spiserestaurant på Ditlef og diskotek på Exodus. Allerede fra første dag var Ditlef & Exodus svært populær og hadde fulle lokaler. Da det åpnet for første gang i 1985 hadde Exodus 23 års aldersgrense.

exodoor

I 1990 sluttet Ditlef med matserveringen og startet med “Funpub” i stedet. Diskotek og dans i ene lokalet og “piker, vin og sang” i andre skulle vise seg å være oppskriften på en suksess. Tidligere var det ingen nattklubber/diskotek i Bergen med 18 års aldersgrense, og i 1996 valgte Ditlef & Exodus å sette ned aldersgrensen til 18 år i håp om å nå en enda større kundegruppe. Siden den gang har vel Exodus vært mer eller mindre fullt hver helg. En av hovedårsakene til Ditlef & Exodus sin store suksess må være at stedet alltid har vært til dels nyskapende med musikk og stil og Exodus  har også alltid satt kvalitet og service på øverste hylle.

ditlef

På midten av 90-tallet var Exodus først ut i Bergen med å presentere den elektroniske dansemusikken (House, Techno, Trance etc…) Mot slutten av 90-tallet var vi nok en gang først ut med Hip Hop & RnB til bergenserne og. Exodus er eneste 18 års plassen i Bergen med to helt ulike tilbud. Ingen av våre konkurrenter har mulighet til å gi dette tilbudet. To nattklubber for prisen av en. Vi har 5 barer, 2 DJ´s, 2 dansegulv, HIGH END lyd og lys og ikke minst de hyggeliste ansatte.. Vi gjør alltid det vi kan for at du skal få en fortreffelig kveld hver gang du besøker oss.

exodus